DE DRONKEN VEGETARIËR!

 In NEWS, WANNABEASTAR

‘De dronken vegetariër’ met Chef Thor & DJ Wannabeastar

Thank God it’s World Environment Day!

Vrijdag 5 juni a.s. 17.00 – 01.00 uur, The Wicked Kitchen, Amsterdam

Eind vorig jaar verscheen het spraakmakende kook- & drinkboek ‘De dronken vegetariër – 71 vegarecepten met een tic’ van schrijver, journalist en uitgever Hanny Roskamp en wijnkenners Yannick Slagter en Floor Overgoor. Dit opvallende ‘bookazine’ heeft positieve aandacht gekregen van o.a. NRC/Handelsblad, Volkskrant, Parool, Algemeen Dagblad, Telegraaf, Elle Eten, Wendy, Happinez en MarketingTribune. In het buitenland heeft Meatfreemonday van Paul & Stella McCartney enkele recepten en foto’s uit het boek gepubliceerd. Daarom organiseert Chef Thor samen met DJ Wannabestar ‘De dronken vegetariër’ ter vleesvrije viering van Wereld Natuur Dag in zijn restaurant.

Menu De Dronken Vegetarier, Foto: Frank & Barbie, Photoshop: MacJanneke, Modellen: Chef Thor & DJ Wannabeastar, Corset Colbert Wannabeastar: Modern Empress Collection, Brian Enrico Body Couture, Make-up & haar: Anne Steenkamp, Locatie: Bar The Wicked KitchenNet als het boek richt dit feest zich op de dierbare doelgroep van de groeiende vega-community die bestaat uit jonge levensgenieters die geen of steeds minder vlees eten. Ze houden van drinken en uitgaan, zijn slim, empathisch en hebben de kant van het onderdrukte dier gekozen. Het zijn romantische revolutionairen die ijveren voor een plantaardig bewind. Hun minirevolutie speelt zich af in cafés en restaurants waar whisky, wijn en bier op tafel staan. Reserveer snel als je wilt komen eten, want vol is vol.
De bekende kookkunstenaar Thorwald Voss is de oprichter van de bekende Supperclub in Amsterdam. Na de wereld te zijn rondgereisd, woont en werkt hij nu weer in de hoofdstad. Samen met Anne Steenkamp runt hij The Wicked Kitchen en verzorgt hij ook catering op locatie. De passie van Chef Thor is het verbinden van gezond eten en drinken met kunst en plezier.

Menu De Dronken Vegetarier, Foto: Frank & Barbie, Photoshop: MacJanneke, Modellen: Chef Thor & DJ Wannabeastar, Corset Colbert Wannabeastar: Modern Empress Collection, Brian Enrico Body Couture, Make-up & haar: Anne Steenkamp, Locatie: Bar The Wicked KitchenSinds ruim een jaar is The Wicked Kitchen de nieuwe huiskamerkeuken van Chef Thor in de Amsterdamse Pijp. De gasten eten wat de pot schaft. In zijn kleine bar-restaurant en intieme proeflokaal presenteert hij ook de allernieuwste merken en producten op het gebied van gezonde voeding en drank. Ook geeft dan hij ruim baan aan opvallende muzikanten, artiesten, DJ’s, kunstenaars, fotografen, ontwerpers en andere creatieve trendsetters met een positieve boodschap aan de wereld.

Nog altijd is DJ Wannabeastar ‘the hottest DJ mama’ in de business. Afgelopen jaren maakte zij furore met haar CD en tour met eigen band. Samen met haar DJ vriendin Femke Dekker heeft zij zich met volle kracht ingezet tegen de bont-industrie met hun Fur Free Fashion initiatief waarmee zij bontvrije mode-ontwerpers steunen en promoten. Femke Dekker als DJ Strange Boutique en DJ Carlos Valdes komen ook een disco-setje draaien voor alle dronken vegetariërs die met elkaar gaan eten, drinken en dansen.

Menu De Dronken Vegetarier, Foto: Frank & Barbie, Photoshop: MacJanneke, Modellen: Chef Thor & DJ Wannabeastar, Corset Colbert Wannabeastar: Modern Empress Collection, Brian Enrico Body Couture, Make-up & haar: Anne Steenkamp, Locatie: Bar The Wicked KitchenSamen met Bas Kosters, het ‘enfant terrible’ van de Nederlandse mode, organiseert zij al jaren de Anti Fashion Party als een eigenwijs ‘fashion statement’. Bas Kosters ontwierp de kleding van het achtergrondkoortje van Trijntje Oosterhuis als de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in Wenen. Over zijn ontwerpen is een media-discussie is losgebroken in Nederland, Europa en de wereld. Wannabeastar aka Jojanneke van der Veer was 28 jaar vegetariër en is sinds vorig jaar 100% vegan.


Chef Thor Wannabeastar Vegan Menu
Desperate housewife nuggets, crunchy aubergine met sojabrokken en amandelmeel
Cherry bommetjes, tomaatjes met Hummus en pompoen-pitten
Vegan halal taco met tofu en shawarma-kruiden en een heerlijke tahine-saus
Mega vega burger
Hank smoothie, avocado banaan cognac
Wicked perentaart

Verplicht te vermelden foto-credits bij publicatie
Er zijn 3 verschillende foto’s op aanvraag beschikbaar die variëren van gekleed tot topless
Foto: Frank & Barbie
Photoshop: MacJanneke
Modellen: Chef Thor & DJ Wannabeastar
Corset Colbert Wannabeastar: Modern Empress Collection Brian Enrico Body Couture
Make-up & haar: Anne Steenkamp
Locatie: Bar The Wicked Kitchen

The Wicked Kitchen, Ceintuurbaan 49, Amsterdam
www.thewickedkitchen.nl, info@thewickedkitchen.nl
020-6644396 of 06-14656609

Klaus van den Berg

 

Recent Posts